• Két hét múlva megjelenik a Minecraft: Story Mode negyedik része
  • A Block and a Hard Place december 22-én érkezik
  • Egy nagyon fontos eseménynek lehetünk tanúit, aminek hatását a jövőre esedékes ötödik részben tapasztaljuk majd meg

A Telltale Gamestől szokatlan gyorsasággal záporoznak a Minecraft: Story Mode újabb és újabb epizódjai: az októberben indult sorozat, még abban a hónapban megkapta a folytatást, november végén a harmadik részt, most pedig karnyújtásnyi távolságra kerültünk a negyedik epizódtól.

A Block and a Hard Place december 22-én jelenik meg, méghozzá minden platformra egyszerre -- kivéve a Wii U-t és a PS Vitát, amire a későbbiek során jut el a kaland.

A negyedik rész különösen izgalmasnak ígérkezik, a megállíthatatlannak látszó Wither Storm történetének végére ugyanis pont kerül, ám ez valamilyen áldozattal jár hőseink részéről, mindennek a következményeit pedig a jövő év elejére datált ötödik és egyben utolsó részben érezhetjük majd.

minecraft-story-mode-episode-4-a-block-and-a-hard-place.jpg

Akárcsak 2015, úgy a következő év is elég sűrűnek ígérkezik, már ami a Telltale játékokat illeti, hiszen februárban jön a The Walking Dead: Michonne, majd valamikor később, de még abban az évben a Batman játék, illetve ezen kívül is biztos van még valami a tarsolyukban -- bár, arra nem vennénk mérget, hogy a Game of Thrones második évada jövőre már elkezdődik.