A legutóbbi Infamy trailer azzal borzolta kedélyeket, hogy az oroszok virtuálisan támadás alá vonták Washingtont, a fehér házi csatatér azonban a ma előkerült játékmenet-videó mellett könnyed játszótéri fogócskának tűnik, ugyanis terroristaként az a feladatunk, hogy annyi fegyvertelen és ártatlan civilt öljünk meg, amennyit csak tudunk!



A videó láttán felmerül a kérdés: ezt hogy engedhették a különböző játékbesorolásokat végző hivatalok, ám az még ennél is érdekesebb kérdés, hogy a sajtó -- különösen az amerikai és német -- miként fog viszonyulni az anyaghoz. Várjuk a fejleményeket!



Kiegészítés: A tegnap előkerült videót mostanra már sokan láttátok, de nem biztos, hogy mindenki észrevette az IGN által kiszúrt részleteket. A homályos felvételből, ugyanis az derült ki, hogy nem egy velejéig gonosz terroristát alakítunk, hanem egy beépített CIA ügynököt (az átalakuló CIA logó utal erre) aki fontos információk megszerzése céljából szövetkezett a játék gonosztevőjével, Vladimir Makarovval, ám mivel lebukott sajnos hiába minden fáradalma. Az orosz gazfickó egy lövéssel véget vet az életének majd tudatosítja a földön fekvő félholt ügynökben, hogy már egy ideje tudott a beépülésről azzal, hogy csak ennyit mond: „Itt a válaszod.”

A szivárgást egyébként még nem kommentálta sem az Activision, sem az Infinity Ward, de a videó hitelessége nem kérdéses, hiszen Franciaországban idő előtt került boltokba az MW2.
(Kössz, Necros!)