• A Mortal Kombat X kap egy Kombat Pack című DLC-t
  • Ez négy másik DLC-t foglal magában
  • A négy DLC sztárjai: a Predator, Jason Vorheess, Tanya és Tremor
  • További karaktereket is kapunk különféle skinekkel

Tegnap az Xbox One piactéren tűnt fel a Mortal Kombat X Premium Editionjénak adatlapja, ami tartalmazza a Kombat Pack DLC-t. Ebben benne lesz a csillagközi vadászok gyöngye, a Predator, a péntek 13-án mészároskodó maszkos gyilkos, Jason Vorheess, és még két extra karakter.

No, ezek voltak a tegnapi hírek, s bár már akkor száz százalékos magabiztossággal jelenthettük ki, hogy lesz Kombat Pack, ma már száztíz százalékosan mondhatjuk ugyanezt. Merthogy a NetherRealm hivatalosa is bejelentette a csomagot és annak tartalmát. A Kombat Pack ugyanis nemcsak egy mezei tartalmi csomag, valójában négy másik Mortal Kombat X DLC egybecsomagolt változata.

A The Ultimate Horror Packban találjuk majd Jason Voorheest, mellette pedig egy vámpír Mileenát, egy kraken Reptile-t és egy fáraó Ermacot. A The Klassic Pack #1-ben lapul majd Tanya a Mortal Kombat 4-ből, valamint klasszikus kinézettel felvértezve Kano, Sonya és Liu Kang. A The Predator/Prey Pack sztárját valószínűleg a címéből kitaláljátok. Igen, ebben lapul a ragadozó, de ő sem egyedül érkezik. Kapunk egy Johnny Cage-t kommandós stílusban, egy infravörösbe öltözött Scorpiont, valamint csatlakozik hozzájuk az 1987-es A ragadozó című filmben Dillont alakító Carl Weathers, mint Jax. És végül van egy The Klassic Pack #2 című DLC-nk, amiben megtalálhatjuk Tremort a Mortal Kombat: Special Forcesből, és megkapjuk mellé szintén klasszikus kiszerelésben Quan Chit, Jaxot és Kung Laót.

Ezeken túl kapunk egy ötödik packot is a Samurai Pack képében, ebben ronin Kenshi, szamuráj Shinnok és dzsingú Kitana skinek lesznek.

A négy DLC-t egybefoglaló Kombat Pack önmagában 29,99 euróba, nagyjából 9100 forintba fog kerülni, de szerves része a 79,99 euróba (24 ezer forintba) kerülő Mortal Kombat X Premium Editionnek. Ja, és kaptunk mindehhez egy rövidke kedvcsináló videót.