Aki imádja a virtuálist száguldást két keréken, az már bizonyára tűkön ülve várja az immár szokásos, hivatalos MotoGP játékot, amelyet idén is az olasz Milestone csapata készített el. Nos, most már biztos, hogy mikor pattanhatunk nyeregbe: a végleges premierdátum június 24.

A játék természetesen tartalmazza az összes motort (három versenyosztály, a Moto 2, a Moto 3 és a Moto GP 20 gépe), csapatot és versenyzőt, melyeket több mint 100 kiegészítővel mind testre szabhatunk, hogy személyesebb legyen az élmény. Az idei felvonásra kibővült a karriermód is, illetve kapunk egy új játékmódot Beat the Time néven, amelyben egy adott motoron, egy adott pályán más versenyzők által beállított időrekord megdöntése a cél. Szintén újdonság, hogy megjelennek a játékban a MotoGP történelmét elindító kétütemű vasak, és a 2015-ös szezon teljes kínálata mellett a 2014-es évad valódi versenyeit is átélhetjük -- ez utóbbit mutatja be az alábbi videó is. 

A MotoGP 15 tehát június 24-től lesz elérhető dobozos és digitális formában PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 és 4 platformokra. Érdemes egyébként előrendelni a játékot, ugyanis így egy csomó legendás gép és pilóta (Capirossi, Biaggi, Rossi, Stoner és a többiek), valamint 18 speciális verseny is a miénk lehet – ez a csomag a megjelenés napján DLC-ként lesz megvásárolható, 12,95 euróért. A teljes kínálat és az előrendelési lehetőségek megtekinthetők a MotoGP 15 hivatalos oldalán.