Tavaly decemberben jelent meg októberi teljes játékunk, a Mount & Blade Warband mellé a Viking Conquest DLC, új sztorival, friss multis játékmódokkal, tengeri csatákkal, szőrös északi harcosokkal. Most pedig a TaleWords egy ingyenes update-tel szeretné megköszönni a rajongók kitartását és hűségét.

A pár napja kiadott Mount & Blade Warband: Viking Conquest Reforged Edition egy teljesen új sztorivonalat ad a játékhoz The Last Tuatha De Danann címmel, amely a baljós, misztikus Írországba vezeti a játékost. Ezen kívül, ahogy az alábbi videóból is kiderül, magunk mellé fogadhatunk egy kutyát, a csatában félelmetes berzerkerekkel vívhatjuk ki a győzelmet, továbbfejlesztett tengeri ütközetek várnak ránk, végre guggolva is sunnyoghatunk a susnyásban, sőt vadászhatunk és melózhatunk is. A teljes és termetes lista a hivatalos oldalon található meg – és ami a legszebb, hogy mindezért nem kell fizetni egy árva petákot sem, hiszen ha már megvan az említett DLC, a rengeteg friss tartalmat rejtő pakk ingyenes update formájában töltődik le, amennyiben viszont még nem vásároltad meg a Viking Conquest DLC-t, természetesen immár a Reforged Edition kerül a kosaradba.

További jó hír és egyben nagy meglepetés is, hogy a TaleWorlds Entertainment bejelentette: a Mount & Blade Warband jelenlegi generációs konzolokra is megjelenik, ami minden bizonnyal tovább fogja bővíteni az amúgy is jelentős rajongóbázist.

És még valami: a most már tényleg a küszöbön álló Gamescomon a török fejlesztőcsapat első alkalommal mutatja be a hatmilliós eladással büszkélkedő széria következő darabját, a Warband előtt 200 évvel játszódó, ám minden téren előremutató Mount & Blade II: Bannerlordot, melyet zárt ajtók mögött ki is próbálhat a média, a látogatók pedig rengeteg infóval és videóval gazdagodhatnak. Nagyon várjuk!