• Gameplay-trailert kapott a Gran Turismo Sport
  • 137 autó lesz benne
  • 19 helyszínen 27 pályát járhatunk be
  • 2016. november 16-án jelenik meg
  • Négy különböző változatban juthatunk hozzá

Ahogy azt a múlt hét folyamán megígérte a Sony, a minap mozgásban is megmutatták a Gran Turismo Sort című játékukat, de az e sorok alatt megtekinthető, majdnem négyperces trailer csak egy része a napvilágot látott információknak.

A Gran Turisomo Sport immár rendelkezik megjelenési dátummal, ami nem más, mint november 16, és természetesen csak PS4-re jelenik meg. A dobozos változatban 137 autóval száguldozhatunk 19 helyszín 27 pályáján.

A versenyekkel foglalkozó kampány mellett lesz Arcade mód, Sport mód és Brand Central – ez utóbbi mibenléte egyelőre még rejtély. És persze a fotómód sem maradhat ki, ami a trailer tanulsága szerint igencsak részletesnek ígérkezik. Mindemellett a gépszörnyeket is felcicomázhatjuk majd.

A többjátékos módról csak annyit árultak el, hogy nagy terveik vannak és a FIFA a mintájuk, de hogy ez pontosan mit jelent, arról egyelőre hallgatnak. Viszont nem övezi csend a különböző, már előrendelhető kiadványokat.

A Gran Turismo Sport négy változatban fog megjelenni, más-más tartalommal. A legszerényebb az alapkiadás lesz, ebben csak a játékot találjuk majd. A Collector’s Editionban egy Mercedes-AMG GTS-t és egy a Polyphony Digital által készített kézikönyv lapul. A fémdobozba csomagolt Steel Book Editionben és a Bonus Editionben exkluzív digitális tartalmak és további extrák lesznek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!