• A Batman: The Telltale Series kap egy online, közösségi funkciót
  • Ez a Crowd Play
  • Ezzel egy megosztható URL-en keresztül beleszólhatunk a hos játékába
  • Két változatban futtatható, az egyikben a host, a másikban a közössé szava dönt
  • A Batman: The Telltale Series augusztus 2-án startol el

A Comic Conon mutatta be a Telltale Games a Batman: The Telltale Seriesben debütáló új fícsőrt, a Crowd Play-t, amivel lehetőségünk lesz beleszólni mások játékába. Oké, ez így leírva talán kicsit furcsán hat, hadd összegezzem, miről is van szó.

Eme kedvünk szerint ki és bekapcsolható játékmód egy URL-t generál, amit szabadon megoszthatunk akárkivel, a szűk baráti körünktől az egész világig. Innentől kezdve mindenki, aki megkapta az URL-t, szavazhat arra, hogy milyen döntéseket hozzunk meg mi a Batmanben.

Tovább csavarja a dolgot, hogy a Crowd Play-t kétféle módban használhatjuk. Az egyikben a játékos, azaz a host csak a szavazatokat látja, de az övé a végső szó, tehát akár ignorálhatja is a közösség véleményét. A másikban nincs beleszólása, az a döntés valósul meg, amelyikre több voks érkezik.

Bár a Crowd Play nem streameli a játékot a netre, valószínűleg a Twitchen és a Youtube-on így is meg fognak jelenni a közösségi játékokat élőben mutató videók. Elvégre, ehhez csak egy gyors net és egy okostelefon kell, aztán máris beleszólhatunk, merre menjen Batman.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!