• Állítólagos részletek szivárogtak ki egy belsős Sony megbeszélésről
  • A The Last of Us Part II május 22-én érkezhet
  • A Naughty Dog új játéka egy belső nézetű steampunk akció-kaland lehet

Izgalmas bejegyzések bukkantak fel nemrégiben a Reddit és a 4chan fórumain, melyek olyan információkat taglalnak, melyek állítólag a Sony és a Naughty Dog belsős megbeszélésén hangzottak el.

Az első, hogy véglegesítették a The Last of Us Part II megjelenési dátumát: a premier 2020. május 22-re lett kitűzve. Eredetileg télen szerették volna kiadni a folytatást, adódott azonban egy kis extra munka és csiszolnivaló, amiért inkább a tavasz mellett döntöttek. A bejelentésre a tervek szerint ősszel fog sor kerülni.

naughty-dog-szivargas-uj-jatek-es-last-of-us-2-megjelenesi-datum.jpg

A másik - és a fentinél jóval izgalmasabb - szivárgás a Naughty Dog következő projektjéről szól, amely jelenleg Stray's Cross munkanéven fut. Ez egy steampunk stílusú, belső nézetű akció-kaland, melyben két főhős lesz: egy tudós hölgy, aki a tér-idő tudományával foglalkozott korábban, valamint egy körözött bűnöző, akit igazságtalanul tartóztattak le, miközben egy barátját védte. A történet egy évszázadokon át húzódó titkos konfliktus körül forog majd, mely a társadalom összeomlásához vezethet, hőseinknek pedig ennek megakadályozása lesz a céluk. A játék fejlesztése még igen korai stádiumban van, és már a Sony következő generációs konzoljára készül.

A fentieket természetesen tessék szokás szerint óvatosan kezelni, hiszen csupán pletykákról van szó.