Várható volt, hogy a Ubisoft bejelenti: a csodálatosan kinéző és igencsak ambiciózus The Division idén már nem, csak 2015-ben fog megjelenni. Ezen nagyon senki sem csodálkozott, azonban viszont már igen, hogy ez sem tűnik biztos dátumnak -- legalábbis az egyik fejlesztő állítása szerint.

A nevét eltitkoló munkatárs a GameReactor stábjával vette fel a kapcsolatot és elmondta, hogy a 2015-ös megjelenési dátum a jelenlegi állapotot nézve egy kissé optimista elképzelés, ugyanis még nincs egy működő játékuk, s a multiplayer sem működik, még a koncepció szakaszában sem. Ezek szerint, amit az E3-on láttunk tavaly, csak egy szép techdemó volt? Nahát, ilyen még sosem történt!

Emberünk azért megjegyezte, hogy nem a lábukat lógatták, hiszen sok időt töltöttek a tényleg impresszív Snowdrop Engine fejlesztésén, ami a Ubisoft jövőben érkező játékainak alapja lesz, illetve ő is elmondta, hogy szimplán több időre van szükségük; egy jól működő játékot akarnak kiadni, s nem szeretnének úgy járni, mint a DICE a Battlefield 4-gyel.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!