Az elmúlt hétvégén kiderült, hogy igaz volt a pletyka, miszerint a Telltale gárdája egy Trónok Harca-játékot készít. A projektet a VGX rendezvényen leplezték le, sokat azonban nem tudtunk meg, csupán annyit, hogy a srácok eddigi munkáihoz képest nagyobb volumenű játékot kapunk, ami a fejlesztőktől már megszokott elemek mellett az HBO-féle feldolgozást veszi alapul.

A történetről és a pontos megjelenési dátumról egyelőre még nincs szó, s magáról a játékról sem kaptunk semmi lényegit az elmúlt napokban, azt viszont megtudtuk, hogy nem ez lesz az egyetlen Trónok Harca-játék a Telltale gárdájától.

„Az HBO Global Licensing és a Telltale közötti több évre és több címre szóló partneri kapcsolat első terméke 2014-ben fog megjelenni epizodikus formában PC-re, Macintoshra, asztali konzolokra és mobileszközökre.” -- írta az HBO a sajtóközleményében.

A kérdés ezek után már csak az, hogy vajon a fejlesztőcsapat képes lesz-e olyan játékokat készíteni a közkedvelt tévé- és könyvsorozat alapján, ami elnyeri a rajongók tetszését. Te mit gondolsz?