• Nem állt le a Deep Down fejlesztése
  • Nagyobb méretben,
  • új formában fog újra jelentkezni
  • Még nincs pontos megjelenési dátum 

Miután régóta semmit sem hallottunk a PS4-exkluzív Deep Downról, természetes módon beindultak a találgatások arról, hogy a játékot csendben kaszálták. Ez azonban nem igaz, Szugiura Kazunori, a játék producere a 4Gamers friss interjújában cáfolta ezt, de azt is mondta, hogy teljesen új formában fogjuk viszontlátni a játékot.

„Úgy tűnik, hogy tovább tart elkészíteni a Deep Downt. Azt beszélik, hogy a fejlesztést leállítottuk, de ez nem igaz. Egy kicsit még várni kell, de teljesen más formában fogjuk bemutatni a játékot. Nagyobb lett a Deep Down, mint amikor bejelentettük, sőt úgy vélem, az eredeti elképzelés talán hibás is volt.”

Hogy pontosan mi hibádzott, azt nem tudtuk meg, de azt igen, hogy a játék nagyon fontos eleme az online komponens. Szugiura elmondása szerint ezt kell jól megtervezni, különben a játékosok hamar elveszítik az érdeklődést. Valószínűleg emiatt kellett változtatni a koncepción, és kibővíteni azt, hogy hosszútávon is élvezhető legyen a Deep Down.

A producer azt egyébként nem mondta, hogy mikor fog megjelenni a Deep Down, de legalább most már biztosan tudjuk, hogy úton van.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!