Pete Hines, a Bethesda alelnöke Twitter-oldalán közölte a rossz hírt: a korábbi hírek alaptalanok voltak, se ő, se a fejlesztőcsapattól más nem lesz kint a szombati Spike VGX-en, szóval nem fognak semmiről sem bemutatót tartani, vagy akár csak beszélni. Hines mindössze egy PR-találkozóra ugrik el Los Angelesre, de a rendezvényt elkerüli.

Ezzel ugrott ama reményünk, hogy az idei, utolsó nagy gameshow-n bejelentik a várva várt Fallout 4-et. Pedig a Survivor 2299, állítólagos Fallout 4 teaser oldalon még mindig pörög a visszaszámláló, sőt, valaki minden nap újabb Morse-kóddal leadott üzenetet helyez el az oldalon. A jelenlegi pittyegés megfejtése a következő: „Sajnálattal informállak, de attól tartok, hogy meghalt. Az életfenntartó rendszered hibátlan. Üdvözöllek az intézetben. Az egyetlen biztonságos hely ebben a világban.”

Természetesen továbbra is nagy rejtély, mi ez az oldal, valóban a Fallout 4-et hivatott beharangozni, vagy csak valaki jót szórakozik, esetleg valami nagyobb rajongói munka állhat a háttérben? Kérdés kérdés hátán, de már csak öt nap, és végre választ kapunk. Ha kapunk.

fallout.jpg