Már most sikeresnek nevezhető a Bugbear Entertainment legújabb játéka, a Next Car Game, mely egyelőre csak egy nagyon kezdetleges, kevés pályát és még kevesebb autót tartalmazó változatban érhető el. A roncsderbi szerelmeseit azonban mindez egyáltalán nem zavarja, s tömegesen vonultak a boltokba, hogy egy kis ízelítőt kapjanak a Flatout szellemi örököséből.

A csapat tegnap kürtölte világgá, hogy eddig egymillió dollárt szereztek azzal, hogy a Next Car Game-et elérhetővé tették korai hozzáférésben. „Ez lenyűgöző siker, főleg egy olyan versenyjátéknál, ami egy ilyen kemény utat tudhat maga mögött.” -- olvasható a sajtóközleményben.

A sikerhez vezető út egyébként tényleg kemény volt, hiszen egyetlen kiadónak sem kellett a program, és még a Kickstarter-kampány is kifulladt, de az Early Access (előbb csak a saját oldalukon lehetett megvenni a játékot, januártól pedig a Steamen is) meghozta a várt eredményt, s mára jóval több pénz gyűlt össze, mint amennyit az eredeti gyűjtéssel szerettek volna. A fejlesztés tehát zavartalanul folyhat, a program pedig tovább épülhet és szépülhet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!