• Folyamatos online kapcsolat kell az új Need for Speednek
  • A fejlesztők ezzel akarják felturbózni a singleplayer élményt
  • Lesz külön singleplayer és multiplayer komponense a játéknak
  • Azt még nem tudjuk, hogy lesz-e offline opció

Egyelőre kevés információ áll a rendelkezésünkre az új Need for Speeddel kapcsolatban azon kívül persze, hogy a sorozat rebootját köszönthetjük idén ősszel, illetve visszatérnek az utcai versenyzések és a tuningolás, az azonban még rejtély, hogy milyen játékmódokat kapunk, mennyire lesz részletes a kocsik építgetése, illetve a lebilincselőnek ígért történetről sem tudunk még semmit -- azt viszont most megtudtuk, hogy folyamatos online kapcsolatra lesz szükségünk.

A Need for Speed hivatalos Twitterén olvashattuk azt, hogy a Need for Speed bizony állandó internetkapcsolatot fog megkövetelni a játékosoktól, mindezt azért, hogy a többi versenyző észrevétlenül a részese legyen a történetnek. Tehát valami olyasmit kell elképzelni, mint amit a Need for Speed Rivalsban láthattunk.

Az EA további üzenetekben elmondta, hogy dedikált szerverekkel támogatják meg a játékot, és lesz külön singleplayer és multiplayer komponense a programnak, ám az egyelőre még nem világos, hogy teljesen offline is tudunk-e majd játszani.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!