• Felbukkant a The Witcher 3: Enhanced Edition
  • Két áruház szerint február 3-én jelenne meg, PC, PS4 és Xbox One platformra
  • A CD Projekt RED cáfolta ezt
  • Csak egy hiba történt, nincs The Witcher 3: Enhanced Edition
  • The Witcher 3: Wild Hunt teszt

Ökölszabály az, hogy a nagy áruházak kínálatában megjelenő, korábban sehol máshol nem látott játékokkal kapcsolatos információkban nem lehet maradéktalanul megbízni -- néha persze bejön egy-egy dátum, de sosem árt az óvatosság, nem szabad bedőlni mindennek, ami szembejön az interneten. Ilyen az is, hogy megjelenik a The Witcher 3: Enhanced Edition.

A francia E.Leclerc, illetve a belga Smartoys oldalán is megjelent február 3-ai premierdátummal a The Witcher 3: Enhanced Edition, a rajongók pedig megörültek, hiszen amúgy is számítottak egy ilyen definitív kiadásra. A sorozat első és a második részéhez is megjelent egy-egy Enhanced Edition, ami extra tartalmakat, javításokat és frissítéseket foglalt össze egy csomagban -- ezt egy patch formájában minden tulajdonos ingyen megkapta.

A The Witcher 3: Enhanced Edition azonban egy kissé sántított, a megjelenési dátum ugyanis problémás: ha valóban egy definitív verzióval állunk szemben, akkor a február 3-ai megjelenés túl korai, a játék második nagy kiegészítője ugyanis még várat magára. Ez lehűtötte a kedélyeket, majd jött a hivatalos Twitter csatorna, ahol a CD Projekt RED cáfolta a híresztelést, mondván:

NINCS SEMMILYEN ENHANCED EDITION A WITCHER 3: WILD HUNTBÓL, AMIRŐL MI TUDNÁNK. EZ VALAMILYEN HIBA, AMINEK UTÁNA FOGUNK NÉZNI.

Természetesen az, hogy most nincs The Witcher 3: Enhanced Edition, az nem jelenti azt, hogy soha nem is lesz, de ha terveznek is ilyet a fejlesztők, akkor az nem mostanában, hanem leghamarabb az év második negyedében érkező Blood and Wine DLC után kerülhet csak boltokba, akkor, amikor a CD Projekt RED már végzett a játékkal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!