A No Man’s Sky eddig nem volt bejelentve PC-re, a hivatalos álláspont ugyanis az volt, hogy a Hello Games ambiciózus programja csak PS4-re fog megjelenni, ám érzésem szerint a játékosok többsége ideiglenes exkluzivitásnak tekintette ezt, amit most be is igazolt az IGN.

A portál megtudta, hogy az Edge magazin következő számában a fő téma a szóban forgó játék lesz, a csapat pedig végre hivatalosan is be fogja jelenteni az átiratot, ami valamikor a PS4-es premier után fog eljutni hozzánk is. Van egy ehhez kapcsolódó idézet is a magazinból: „Ami azt illeti, bajba kerültem, mikor azt mondtam, hogy konzolos játékot akarunk. Mindig is szerettünk volt egy PC-s verziót, a konzolos jelző pedig az én fejemben stabil fps-t és könnyen elsajátítható kezelést jelent. Szerintem egy PC-s játék is lehet konzolos, ezt dicséretnek szánom, de bajba kerülök, ha ezt mondom.”

Az egyelőre még nem derült ki, hogy a Sonyval kötött exkluzív megegyezés meddig fog tartani, de reméljük, nem kell egy évnél többet várnunk.