• Itt a Nosgoth 4.0 frissítése
  • Új pálya,
  • Új skinek,
  • Hibajavítások
  • És a játékmenet finomítása

Frissült a Nosgoth, a Legacy of Kain-sorozat free-to-play multiplayer mellékhajtása. A 4.0 Update legfontosabb újdonsága, hogy egy új pályával bővíti a felhozatalt, ami nem más, mint a The Crucible. Ez egy ipari és gótikus elemeket keverő környezet, amely a lore szerint a Turelim klán hadigépezetét kiszolgáló fegyvergyár, és egyúttal egy olyan gépezet, amely képes eltakarni a vámpírok legnagyobb ellenségét, a Napot rettentő füstjével. Íme egy kis bemutató:

A patch ezen kívül új, The Crucible tematikájához illeszkedő fegyverskineket és bannereket hozott, valamint bemutatkozik az Evolved Skin a Deceiver kaszt számára, amelyet nem más, mint a Legacy of Kain tervezője, Daniel Cabuco álmodott meg. Az új skinek a meccsek után, véletlenszerűen szerezhetőek meg (Evolved Skinhez 25-ös szintet kell elérni), vagy a játék piacterén vásárolhatóak meg.

A piacon egyébként vár minket a Definitive Pack, ami minden jelenlegi és jövőben érkező kasztot illetve ezek alapfegyvereit- és képességeit feloldja. Az első 100 csomag kedvezményesen, 25%-os engedmény mellett vihető.

Végezetül a játékmenetben is változások állnak be. A patch hozott egy rakás hibajavítást, igazított a kasztok közötti egyensúlyon, átrendezte a kezelőfelületet, valamint büntetéssel sújtja azokat, akik idő előtt kilépnek. Ez úgy néz ki, hogy ha egy teli meccset elhagysz, akkor három percig nem kezdhetsz egy újat. A patch részletes leírása itt található.