Itt a nyár, dög meleg van, kijött minden valamire való játék, és a héten az E3 is kidübörgi magát -- az ezt követő nyugis, szabadságolásokkal teli időszak pedig nem csak a felhalmozódott programok pótlására jó, hanem arra is, hogy újra összeszedje magát a PC Guru csapata, és egy nyári MondoGames PC Guru Show keretében ismét elárassza a Hungexpót.

Bizony, jól olvastátok: július 16-17-én is vár benneteket a MondoGames PC Guru Show! A rendezvény ezúttal is a Hungexpo épületében lesz, és akárcsak tavasszal, most is a videojátékok, a japán kultúra, a mangák és animék szerelmeseit várja elsősorban.

Persze bárkit szívesen látunk, főleg, hogy a PC Guru csapata ezúttal is kirobog a helyszínre, így lesznek újságok, gurusok, sok-sok látványos stand, sőt versenyek is -- igaz, ezekről csak később rántjuk le a leplet. Mint ahogy nagyon sok más részletről is, így tessék nyomon követni bennünket a PC Guru Online-on, a Facebookon, sőt a rendezvény saját weboldalán.

Szóval akkor a fontos dolgok:

MondoGames PC Guru Show nyár

Kis emlékeztetőül álljon itt a tavaszi MondoGames PC Guru Show videó-összefoglalója. Maradjatok velünk addig is, és persze a Guru legyen veletek!