Végre vége lesz ennek az epizodikus marhaságnak a Hitmannél – legalábbis egy időre, hiszen még legalább két évaddal megkínál minket a Square Enix –, és egyben ki lehet pörgetni a történetet. De az még a jövő, most maradjunk az első évadnál, aminek hatodik epizódja, a Hokkaido október 31-én érkezik meg, ezzel lezárva a márciusban Párizsban indult történetet.

Ahogy a címe is mutatja, az évadzáró Hokkaidóra, Japán második legnagyobb szigetére invitál minket, ahol a 47-es ügynöknek két célpontot is a másvilágra kell küldenie. Hogy kiket, azt még nem tudni, egyelőre csak ennyit jelentett be a Square, illetve közzé tette a lent látható hangulatos trailert, ami az évadzárót hívatott beharangozni.

Ezzel tehát kiteljesedik a Hitman első évada, de egyben, dobozos formában egyelőre még nem lehet majd megvenni, a Hitman: The Complete First Season ugyanis csak január 31-től lesz elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Konzolon 59,99 euróba (kb. 18 000 forint), PC-n 49,99 euróba (kb. 15 000 forint) fog kerülni.