A PC Gurunál igyekszünk mindig valami új, friss dologgal előállni, hogy szórakoztassuk titeket, az olvasókat: a video sorozataink és rovatain mind így születtek, most pedig elérkezett a pillanat, hogy még egy, remélhetőleg sikeres sorozatot indítsunk útjára.

Engedjétek meg, hogy bemutassak nektek egy tehetséges fiatalembert, Koncz Balázst. Akárcsak a szerkesztőségben mindenki, ő is nagyon szereti a játékokat, de nem híreket, vagy cikkeket ír ezekről, hanem novellákat, ezek karakterein át pedig mélyebb kapcsolatot teremtve a választott videojátékkal.

Az Olvasószoba első részében az XCOM van terítéken, annak apropóján, hogy hamarosan megjelenik a második rész, de itt még nem a megszállás alá került Földről olvashattok, hanem abba az időbe nyerhetünk betekintést, amikor a szervezet még ereje tejében volt. Az XCOM: A célkereszt mögött főszereplője Mei Lang, aki nem kis nehézségek árán illeszkedik csak be az UFO-vadászok kötelékébe -- az első napjairól írt naplóját olvashatjátok.

KATTINTS A KÉPRE, HA EL AKAROD OLVASNI

olvasoszoba-xcom.jpg

Mivel ez az új rovatunk első része, nagyon szeretnék minél több visszajelzést látni, arról, mi tetszett és esetleg mi az, ami nem annyira, hogy ezek tükrében tudjuk folytatni.