• Jön a spinoff
  • 10 részes lesz
  • Novemberben debütál
  • Befutott az első előzetes hozzá

A Godzilla Kong ellen elképesztő sikere után nem meglepő, hogy a Legendary igyekszik kiaknázni a MonsterVerse-ben rejlő lehetőségeket, melynek egyik állomása lesz a tavaly bejelentett Monarch: Legacy of the Monsters nevezetű spinoff, ami tíz epizódon keresztül igyekszik elmesélni egy három generáción átívelő történetet, részletesebben is bemutatva a San Francisco-i események utóhatását. Most megjött hozzá az első előzetes. És bizony AZT A MINDENSÉGIT! Valahogy így kell kedvcsinálót összerakni:

A Monarch: Legacy of Monsters premierje november 17-én lesz az Apple TV+-on. A főbb szerepekben Kurt Russell és Wyatt Russell látható, de mellettük feltűnik még Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett és Elisa Lasowski is. A látvány egészen elképesztő, reméljük, hogy a kész produkció is hozza majd az elvárt szintet és nem lőtték el az összes puskaport a fent látható kedvcsinálóban. A Monarch: Legacy of Monsters premierje tehát november 17-én várható.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.