Immáron második alaklommal kerül megrendezésre az Online Video Stars Festival! A rendezvény, ezúttal július 4-én, a Millenáris Park B&D épületében lesz, ahol közel 100 YouTube sztár, Nintendo- illetve Playstation közönségversenyek, kerekasztal beszélgetések, kvízműsor, zenés-táncos előadások és Zaporozsec koncert vár.

Továbbá a PC Guru is kint lesz egy standdal, ahol nem csak a régebbi magazinokat vehetitek meg, hanem déltől kettőig Chrisszel és wilsonnal is beszélgethettek. 

Mindemellett Counter-Strike: Global Offensive és League of Legends nagydöntő is lesz, mégpedig profi szakkommentátorok tolmácsolásában, és Magyarországon egyedülálló módon a versenyeket az impozáns színpadkép részeként, egy panorámakivetítőn követhetitek, látványos fénytechnika és kiváló hangzás kíséretében.

A Counter-Strike: Global Offensive mérkőzésen a Fröcskölők és a Team Rock feszül egymásnak, míg a League of Legends rajongók a Team Hope és a Wild csapatának mérkőzésén izgulhatnak. A küzdelem, valamint az ezt megelőző selejtezők lebonyolításában az ESL Hungary és az Esportmilla segítségével illetve az Magyar Esport TV közreműködésével valósult meg.

További információk a rendezvény hivatalos Facebook oldalán illetve weboldalán. Jegyek az Online Video Stars Festival oldalán vagy a partnereknél vásárolhatóak.

ovs-2015.png