• Január 21-én érkezik az Orange Cast
  • Mely most egy ingyenes prológust avagy demót is kapott
  • Ami a játék Steam adatlapjáról érhető el

A január tipikusan az a hónap a játékiparban, mikor a nagyobb kiadók és fejlesztők még nem igazán térnek magukhoz az év végi hajtásból, így pedig a kisebb csapatoknak és az indie címeknek is nagyobb esélyük van felhívni magukra a figyelmet. Ebből a szempontból pedig az orosz Team Rez stúdió kifejezetten jól teljesít, hiszen az Orange Cast című játékuk eddig relatív ígéretesnek tűnik.

orange-cast-demo-01.jpg

Lényegében egy atmoszférikus sci-fi TPS-t kapunk majd, villámgyors és igen nehéz harcokkal, fontos döntésekkel és egy olyan történettel, melyet A Térség legjobb pillanatai ihlettek. A sztori szerint egy szuperkatonát alakítunk majd, aki egyszer már meghalt, de a szükség idején visszatér egy új testben, hogy legyőzhesse az emberiség ellen törő idegeneket, ezt pedig nem is egy, hanem rögtön több bolygón is megteheti majd.

És bár mindez papíron egyáltalán nem hangzik rosszul, a játékmenet trailert és az első visszajelzéseket elnézve azért nem árt kicsit visszafogni az elvárásainkat a játékkal kapcsolatba. Mindenesetre ha valaki szívesen kipróbálná ingyen, akkor ezen a linken elérheti a hivatalos demót.