A Fallout 4 ingyenes next-gen frissítése nem pont úgy sült el, ahogy a fejlesztők tervezték: a magasabb képkockaszám és felbontás mellett új tartalmakat is hozó update kilőtte a Fallout 4 Script Extendert, amit rengeteg játékos használt; PS Plus előfizetőknek nem is vált elérhetővé; az ultraszéles-monitor támogatás sem valami fényes, a kifagyásokról és egyéb bugokról nem is beszélve. Egyes játékosok inkább mesterségese eltávolítják a frissítést, egy Fallout 4 Downgrader nevű alkalmazásnak köszönhetően.

No de most nem is erről lesz szó, hanem arról, hogy mi a helyzet a játék magyarításával, ami 2020. augusztusában jelent meg először. Örömhírt közölhetünk, ugyanis elérhetővé vált a frissített változat!

A készítők szavaival élve: 

"A magyarítás tehát teljes, vagyis tartalmazza az alapjátékot, a 6 DLC-t (tehát GOTY verzió, avagy a régebbi Season Pass) és a frissítéssel automatikusan letöltött/aktivált pár modot, amely miniküldetéseket, új tárgyakat, páncélt, fegyvert, festést, stb. helyezett a játékba. A magyarítás a fentieken kívül rengeteg hibajavítást (helyesírási hibák, elnevezések, stb.) is tartalmaz."

Fontos azonban megjegyezni, hogy az innen letölthető verzió csak és kizárólag a next-gen frissítésen átesett játékkal működik, mindenki másnak a korábbi változat javasolt. Kellemes szórakozást, és köszönjük a fordítók munkáját!