Ismét eljött az év azon időszaka, amikor várunk benneteket, hogy találkozzunk és együtt érezzük jól magunkat a PC Guru és a Mondo Magazin közös szervezésű rendezvényén. A Mondo Games PC Guru Show ezen a hétvégén, tehát március 26-27-én vár benneteket a Hungexpón, és bár a húsvéti időpont talán szokatlan, mi mégis tudunk öt jó okot arra, hogy miért gyertek el.

1. Játékbemutatók

A PC Guru Show-n már 2014 óta hagyomány, hogy a magazin munkatársai és szakértői az épp legmenőbb programokat mutatják be, ráadásul élőben futtatva azokat, egy nagy színpadon. Nos, ez a hétvégén sem lesz másként: élőben hallgathatjátok, ahogy kivesézzük a Street Fighter V-öt, az új Narutót, a Divisiont és a Far Cry Primalt. Oké, tudjuk, ez nem valami sok, de ne feledjétek: épp tavasz van, a játékdömping most indul be, az említett címek pedig bizony az év egyelőre legizgalmasabb alkotásai közé sorolhatók:

Szombati előadások:

  • 10:30 - Far Cry Primal (mcmacko)
  • 12:00 - Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (Nóri)

Vasárnapi előadások:

  • 11:00 - Street Fighter V (Norbi)
  • 12:30 - The Division (Chris, Chocho)

2. Akciós árak

A hétvégén olcsóbban juthattok hozzá a PC Guru legfrissebb, márciusi számához, a régebbi újságokat pedig hármasával, 1000 forintos áron gyűjthetitek össze -- hátha van olyan, akinek még nem teljes a gyűjteménye! A magazin minden számához legalább egy teljes játék tartozik. Sőt akadnak olyan Guruk, amik mellé dobozos játékot adunk: ezek darabja 1000 forint lesz. Szóval ha szeretsz olvasni, imádsz játszani, és örülsz neki, ha valamit a szokottnál olcsóbban kapsz meg, akkor már megéri kijönnöd a hétvégén.

PC Guru árak a rendezvényen:

  • 2016/03-as PC Guru, Deadfall Adventures teljes játékkal - 1500 Ft
  • 2014/12-es PC Guru, többféle dobozos teljes játékkal - 1000 Ft
  • 2015/12-es PC Guru, többféle dobozos teljes játékkal - 1000 Ft
  • Régebbi PC Guruk közül 3 db - 1000 Ft

És ez még nem minden: a PC Guru Webshop is képviselteti magát, méghozzá a szokottnál barátibb árakkal. Call of Duty és Blizzard alkotások várhatók minden mennyiségben, 1990 forinttól.

Helyszíni árak a táblázatban:

PC - Call of Duty: Modern Warfare 2 1999 Ft.
PC - Call of Duty: Black Ops 1999 Ft.
PC - Call of Duty: Modern Warfare 3 2599 Ft.
PC - Call of Duty: Black Ops 2 2999 Ft.
PC - Diablo 3 Reaper of Souls 4999 Ft.
PS3 - Diablo 3 Ultimate Evil Edition 4999 Ft.
Xbox 360 - Diablo 3 Ultimate Evil Edition 4999 Ft.
PC - Starcraft II 4999 Ft.
PC - Starcraft II Heart of the Swarm 4999 Ft.
PC - Starcraft II Legacy of The Void 9999 Ft.
WOW Prepaid Card 8500 Ft.
PC - Diablo 3 4999 Ft.

3. Izgalmas versenyek

A Mondo Games PC Guru Show alkalmára beértek a PC Guru és a GamerEvents közös szervezésű bajnokságai is. Élőben izgulhatjátok végig, ahogy a Hearthstone, a Starcraft II és a League of Legends helyszíni legjobbjai összecsapnak az értékes nyereményekért. Sőt egyéb helyi megmérettetések, standok, kiállítók is várnak, szóval akkor is érdemes kijönni, ha csak bámészkodni szeretnél, esetleg ismerkedsz az esport világával.

A versenyek döntői:

lol5.jpg

hs4.jpg

sc23.jpg

4. Cosplayerek

Na, ez az a pont, aminek esetében egy kép többet mond ezer szónál:

ashecosplayleagueoflegendsbyanissabaddourcosplay-d7so6cj.jpg

5. A gurusok

Most komolyan, kell ezt firtatni? A Show két napján összefuthattok Chrisszel, Böjtivel, JohnBarttal, Gebbbével, Dreamerrel és még sok-sok más gurussal, vagy olyanokkal, akik bizonyos szintig kapcsolatba hozhatók az újsággal. Mert hát cosplayerek ide, játékok oda, azért a Guru mégis csak azoktól az emberektől jó igazán, akik írják és készítik. És mielőtt megkérdeznétek: igen, én is ott lófrálok majd, de már most megmondom, hogy éhes leszek, nyűgös, és úgy általában mindennel szegény Christ fogom szekírozni.

Mi is szokott itt lenni a végén?

Ja, igen, megvan.

TALÁLKOZUNK HOLNAP, ADDIG IS A GURU LEGYEN VELETEK!