• Trailert kapott az Overkill The Walking Dead játéka
  • A videóban a négy karakter közül az egyiket ismerhetjük meg
  • A játék maga Washington D.C.-ben játszódik, a zombiapokalipszis után
  • Összesen négy karakter közül válogathatunk majd
  • Melyek közül mindegyiknek meglesznek a saját képességei, szerepe és története
  • A játék 2018 őszén érkezik

Igen nagy volt a csend mostanában az Overkill The Walking Dead játéka körül. A Starbreeze még májusban jelezte, hogy a program csak 2018-ban fog kijönni, hogy tökéletes lehessen már a startkor is, azóta pedig nem érkezett információ a fejlesztésről. Egészen tegnap estéig, mikor a fejlesztők élő adásban mutatták be az egyik szereplőt, és a játékról is beszéltek egy keveset.

overkill-walking-dead-02.jpg

A program maga a The Walking Dead világában játszódik, azon belül is Washington D.C. zombikkal elárasztott városát mutatja be nekünk. Itt kell majd túlélnünk a négy választható karakter egyikeként, barátainkkal összefogva, hiszen ahogy a fejlesztők is hangsúlyozták, ez egy co-op FPS lesz, mely nagy hangsúlyt fektet majd a csapatmunkára. A fejlesztők ígérete szerint egy-egy feladatot megoldhatunk lopakodva vagy épp vadul lövöldözve is, valamint olyan helyzetek is szép számmal fognak majd akadni, melyek az improvizációs képességeinket teszik próbára. 

overkill-walking-dead-01.jpg

A négy választható karakter mind eltérő képességekkel, szereppel és történettel bír majd, közülük most Aident ismerhettük meg kicsit közelebbről, hála az első trailernek. Aiden egy fiatal, jólszituált üzletember, aki frissen költözött Washingtonba, azonban öltönyét hamarosan pulcsira és szögekkel kivert baseball ütőre kell cserélnie, ha túl akar élni az élőholtaktól hemzsegő világban. A trailer alapján egy igazán kemény fickó, aki sosem fél beszennyezni a kezét némi vérrel, ami azért kifejezetten előnyös tulajdonság lehet ebben az új Washingtonban.

A másik három karakterről sajnos egyelőre nem tudunk semmit, így csak annyi biztos, hogy jelen álláspont szerint a játék 2018 őszén érkezik majd. Reméljük, ezúttal már nem lesz szükség halasztásra.