• Júniusban jöhet a rangsoroló kompetitív játékmód
  • Finomítanak a kiegyensúlyozottságon
  • Hosszabbak lesznek a szezonok
  • Az esetleges Overwatch 2-ben akár kampány is lehet
  • Lesznek még animációs kisfilmek

Az Overwatch-ba eredendően terveztek egy rangsoroló kompetitív játékmódot is, ám a bétázások alatt a játékosoktól több lesújtó visszajelzés is érkezett ezzel kapcsolatban, így az utolsó nagy tesztelés alkalmával már nem érhettük el, sőt, a ma megjelent teljes játékból is abszolút kimaradt. Ez persze nem marad így örökre.

Jeff Kaplan, a játék direktora egy facebookos kérdez-felelek alatt árulta el, hogy már javában dolgoznak a rangsoroló kompetitív játékmód visszahelyezésén, és terveik szerint június közepén vagy annak végén az Overwatch első frissítésével meg is kapjuk azt. Ez azonban nem ígéret a dátumra, ezt már az elején leszögezte.

A változások közül a legdrámaibb a vetélkedő-szezonok meghosszabbítása lesz, így azok nem egy hónapig, hanem két és fél hónapon át tartanak majd. Emellett a kiegyensúlyozottságon is finomítanak, például ezen a téren a PC-s és a konzolos változat el fog térni, hiszen más egérrel és más kontrollerrel lövöldözni.

Szóba jött még a kampányt is tartalmazó folytatás lehetősége, ami elől a fejlesztők nem zárkóznak el, de nyilván ez most még nincsen napirendre tűzve, hiszen épp csak megjelent az Overwatch. Kiderült az is, hogy a Blizzard törölt MMO-ja, a Titanban szerepelt volna egy rendőrségi egység, az Overwatch, s végül belőlük nőttek ki a jelenlegi játék hősei. Emellett ígéretet kaptunk további animációs kisfilmekre és digitális képregényekre.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!