• WWE 2K16 PC-re is
  • Megjelenés: 2016. március 11.
  • Minden DLC a csomag része
  • Ár: nagyjából 12.800 forint

Nem tudom, hogy itthon mennyi rajongója van a pankrációnak, azt meg főleg nem, hogy mekkora a PC gamerekkel alkotott metszetük, de biztosan lesznek jó párnak, akik örülnek majd annak a hírnek, hogy a tavaly kiadott WWE 2K16 PC-re is meg fog jelenni.

A 2K közleménye szerint az átirat pontosan azt nyújtja majd, amit a konzolokra október óta kapható játék, vagyis több mint 120 harcost kapunk, akikkel átélhetjük a WWE történetének legendás mérkőzéseit, vagy a saját karrierünket építhetjük ki -- de ez még nem minden! A játékhoz megjelent összes DLC is a miénk.

Ez azt jelenti, hogy a Terminator Pack (Arnold Schwarzenegger a T-800-as szerepében), a Legends Pack (legendás pankrátorok a múltból), a 2015 Hall of Fame Showcase Pack (epikus harcok a legismertebb pankrátorok között) és a Future Stars Pack (a jövő nagy csillagai) is a csomag része. Ezen kívül a New Moves Pack (30 új mozdulat), valamint az extra tartalmakat és fejlesztéseket megnyitó Accelerator és a MyPlayer KickStart csomagot is megkapjuk.

A WWE 2K16 PC-re március 11-én jelenik meg, az ára pedig, most 10% kedvezmény mellett, 41,39 euró, vagyis nagyjából 12.800 forint. Előrendelni a Steamen lehet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!