Azt már tavaly szeptember óta tudjuk, hogy az Assassin's Creed Mirage érkezik iPhone 15 Pro-ra, a pontos megjelenés viszont egészen mostanáig ismeretlen volt. A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy a jeles dátum június 6., ekkortól lehet tehát letölteni a játékot nemcsak iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékekre, hanem tabletekre is! Pontosabban M1, vagy jobb chippel rendelkező iPad Air és iPad Pro modellekre. 

Ezen felül "kényelmes és magával ragadó játékélményt", optimalizált érintésvezérlést, kontroller támogatást, cross-save, sőt cross-ownership funkciót is ígérnek a fejlesztők, tehát ha megvesszük iPhone-ra a játékot, iPad-en is játszhatjuk, és fordítva. Nem hangzik rosszul, igaz? A Mirage nem az első AAA játék, ami iPhone 15 Pro-n fut majd, a Resident Evil Village, a Resident Evil 4, és a Death Stranding is remekül vette már az akadályt:

Az Assassin's Creed Mirage INGYENESEN előrendelhető az App Store-ban, ahol valamiért azt írják, hogy június 10-én várható a megjelenés - félrement volna a kommunikáció a Ubisoft és az Apple között? Fene se tudja, egy biztos: 90 perc ingyenjáték után 50 dollárért (kb. 18.000 Ft) szerezhetjük majd be a teljes verziót. Ti adtok neki egy esélyt?