• Az Epic Games új játékja, a Paragon egy akcióorinetált MOBA lesz
  • PC-s és PS4-es változat is készül a programból cross-play fukcióval
  • Az első zártkörő tesztek 2016 januárjában indulnak

Az utóbbi hetekben több rövid karakterbemutató videót is kaptunk a Gears of War-szériát és az Unreal Tournament-sorozatot jegyző Epic Games-től, csak éppen azt nem árulta el a cég, hogy pontosan mi fán terem friss alkotása, a Paragon. A hévégi PlayStation Experience-en végül megtörte a kínzó hallgatást a stúdió, és elárulta, hogy - az aktuális trendeknek megfelelően - szerencsét próbálnak a manapság nagyon népszerű MOBA műfajban. Az Epic szerint az akciójátékos tapasztalatukból kifolyólag képesek lesznek egy olyan egyéni képességekre és komplex csapatjátékra építő programmal előállni, ami sok-sok játékost vonz majd a virtuális csataterekre. Ez volna a Paragon.

A Paragon nem csak PC-re, hanem PS4 konzolokra is megjelenik majd, a cross-play funkciónak hála pedig a játékosok platformtól függetlenül lövöldözhetnek egymásra, ráadásul bármikor dönthetnek arról, hogy az egyik, vagy a éppen a másik masináról szállnak be pár körre, az elért eredményeiket mindkét gépen szinkronizálja a program. Az Epic afelől is megnyugtatott mindenkit, hogy a PS4-es változat nem egy mezei port lesz, ugyanis a Sony konzoljaira érkező verziót is már egészen az alapjaitól kezdve úgy tervezték a fejlesztők, hogy az a lehető legjobb élményt nyújtsa a masinán.    

A stúdió annyit még elárult, hogy a Paragon zártkörű online tesztjei 2016 januárjában kezdődnek, tavasztól indul a fizetős korai hozzáférési fázis, majd pedig a nyáron a nyílt bétatesztek következnek. Ezeknek feltételeivel, valamint a játékkal kapcsolatos további részletekkel az elkövetkezendő hetek és hónapok során jelentkezik majd az Epic.