27 teszt, 10 előzetes, összesen 41 játék – csak pár sokat mondó adat a PC Guru áprilisi számából, amely még a márciusinál is gazdagabb tartalommal várja az olvasókat. Ebbe beleértendő Böjti mester horrorjáték-rovata, valamint AstroDave visszatérő 4 oldalas indie-öszeállítása is. Mindez viszont csak a jéghegy csúcsa, lássuk, mi mindent találhattok 2016 negyedik PC Guru magazinjában!

Nézz az ég felé!

Szinte már tradíció, hogy az új szám bemutatását az előzetesekkel kezdjük. Miguel beleásta magát a No Man’s Sky rejtelmeibe, hogy 2 oldalba sűrítve magyarázza el, mit is várhatunk az év talán legizgalmasabb űrhajós játékától. Chris a Paragon című MOBA-t próbálta ki, ez a játék a Gears of War alkotóinak munkája, ötvöződik benne a csapatalapú arénaharc a klasszikus lövöldék játékmenetével – MOBA-mániás kollégánk 4 oldalon át regél arról, jó lóra tesz-e a projekttel a legendás Epic Games. Kiemelendő még kínálatunkból a Master of Orion: az egykor igen népszerű űrstratégia a Wargaming színeiben tér vissza, wilson koma pedig 2 oldalas előzetesben vesézi ki a már most is ígéretesnek tűnő alkotást jelenét, múltját és jövőjét. De ez nem minden, az összes előzetes leírását itt találjátok.

New York, New York

Tesztrovatunkat a múlt hónapban épp hogy lekéste a The Division, így viszont volt időnk rá, hogy alaposan kivesézzük a Ubisoft talán legnagyobb idei remekművét. Chris 7 oldalas tesztjéből minden kérdésre választ kaptok a programmal kapcsolatban, egy extra oldalon pedig a játék fejlődését, átalakulását vesézzük ki, a 2013-as E3 híres/hírhedt videója óta.

Befutott hozzánk a Quantum Break is: az Alan Wake alkotóinak akciójátéka nem csak Xbox One-on, de bizony PC-n is elérhető – Chocho 4 oldalas tesztjéből kiderül, megéri-e a befektetést a finnek kétségkívül látványos portékája.

És végül, de semmiképp sem utolsó sorban, megjelend a Dark Souls III is, hogy lezárja a FromSoftware történetét meghatározó sorozatot. Böjti egész nappalokat és éjjeleket izzadt a gép előtt, hogy egy 4 oldalas teszt mellé egy 2 oldalas, a kezdő játékosokat segítő tippgyűjteményt is összehozzon.

Teszteltük továbbá a Black Desert Online-t, a Bus Simulator 16-ot, a Slain!-t, a Trackmania Turbót, és még sok-sok egyéb játékot – az összes tesztünket ezen a linken találjátok meg.

És minden, mi jó!

Rovataink sem pihentek, sőt mondhatni megszaporodtak, ugyanis hosszú idő után az esportok világával is foglalkoztunk végre: Dreamer az Intel jóvoltából kiutazhatott a katowicei Intel Extreme Masters versenyre, ami a világ egyik legnagyobb ilyen rendezvénye. 4 oldalas beszámolójából kiderül, miért zsúfolódik össze 11 ezer ember egy arénába, hogy aztán más játékosok küzdelmét nézze napokon keresztül. És ha már esemény: a PC Guru csapata az Ingress nevű játékra is ráfüggőt, sőt kilátogatott a bécsi Anomália rendezvényre, erről, valamint magáról az Ingressről 2 oldalon olvashattok.

A hardvermániások se csüggedjenek: 4 oldalas cikkben mutatjuk be, hogyan kell saját PC-t építeni, képekkel illusztrálva, ahogy azt illik. Ezen felül járt nálunk az Acer Predator 17 nevű, igen brutális gamer notebookja, és exkluzív tesztben vesézhettük ki a Razer legújabb mechanikus gamer billentyűzetét. További anyagainkért erre tessék!

Ja, igen, még valami! Egy olyan extra kupont is találhattok az újság 89. oldalán, amivel 10 százalék kedvezményben részesültök a MUVE.hu-n árult digitális termékének árából. A kupon június 15-ig érvényes!

Teljes játék: Alien Rage

Áprilisi teljes játékunk a steames Alien Rage, ami egy klasszikus, Doom-szerű FPS, látványos grafikával, némi humorral, és töméntelen akcióval. A program 2013-ban jelent meg, és bár annak idején küzdött technikai hibákkal, ezeket mára orvosolták – a Steamen több mint ezer véleményezés alapján „Többnyire pozitív” értékelésen áll. A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsort nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

A ÁPRILISI PC GURU ÁPRILIS 14-TŐL KAPHATÓ AZ ÚJSÁGOSOKNÁL
ÉS A HIPERMARKETEKBEN!

Első borító...

PC GURU 16/04

... és hátsó borító:

PC GURU 16/04