Kipróbáltuk a DiRT Rallyt, megnéztük, mi várható az új Assassin's Creed-epizódtól és a szeptemberben érkező Mad Maxtől, brutálisan kifiléztük a Witcher 3-at és a Witcher világot - hatalmas játékdömpinggel előztük be a nyári uborkaszezont!

MUSTRA


Az egészen biztos, hogy nyáron egy komplett magazint megtölteni nem a legegyszerűbb mutatvány, de szerencsére az elmúlt pár évben nem kellett panaszkodnunk -- az a dömping pedig, amivel a május várt minket, garantálta, hogy júniusban ne az üres oldalak mennyisége, hanem azok hiánya okozzon problémát. Egész egyszerűen dugig tömtük ezt a számot is, és inkább az volt a nehéz, hogy mit hagyjunk benn és toljunk át a következő hónapra, és nem az, hogy mit rakjunk bele.

Emiatt ismét áldozatul esett mindkét hírrovat, de jó cél érdekében: így nem csak tesztek, de előzetesek is jutottak júniusra. Kipróbáltuk a DIRT Rallyt, amely rég nem látott könyörtelenséggel adózik az autós játékok műfajának. Megnéztük, mi várható az idei, ezúttal Londonba kalauzoló Assassin's Creed-epizódtól, játszottunk a Trine 3 bétájával, és a Mad Max-filmet övező láz árnyékában közelebbről is megvizsgáltuk a Just Cause-szériát jegyző Avalanche Mad Max játékát. Bizton állíthatjuk: az idei ősz se lesz unalmas!

VAJÁK RELOADED


Persze kár is lenne tagadni, hogy ahogy a világon szinte mindenki, úgy mi is a The Witcher III: Wild Hunt megjelenését vártuk, elvégre az elmúlt évek egyik legígéretesebb szerepjátékának tűnt... és be is váltotta az ígéreteit. Hogy miért is tartjuk a Witcher 3-at annyira fantasztikusnak, azt nem kevesebb mint 12 oldalán át meséljük el, s közben nemcsak a játékot, de a Witcher-világot is bemutattuk!

Hasonlóan impozánsnak tűnt a Project CARS is, amely arra készült, hogy újradefiniálja az autószimulátorok műfaját, és bár ez nem sikerült neki maradéktalanul, így is komoly nyomot hagyott maga után. Azért többek között leteszteltük a Carmageddon: Reincarnationt, a Euro Truck Simulator 2: Scandinávia DLC-t, és a Car Mechanic Simulator 2015-öt is - és ez csak egy kis ízelítő, hiszen összesen 29 tesztet sikerült a lapba zsúfolni, egy exkluzív interjúval megspékelve, melyet Cambridge-ben, a Jagex főhadiszállásán készítettünk.

TELJES JÁTÉK - THE SETTLERS 7: PATHS TO A KINGDOM

Teljes játékunk a The Settlers 7: Paths to a Kingdom uplayes változata, a Settlers-széria legutóbbi része, amely a stratégiai játékok kedvelőinek és a műfaj iránt érdeklődőknek egyaránt kellemes perceket fog okozni. Olvasd el a teljes játékról szóló cikkünket! 

Jó hír, hogy megújult a DVD-mellékletünk: új, modern felülettel várunk a lemezen, ezzel is bizonyítva, hogy továbbra se tervezzük a korong elhagyását, még úgy is, ha lesz még idén olyan hónap, amikor nem lesz DVD az újsághoz.

KÓDBEVÁLTÁS

A DVD-tasakra nyomtatott kódsort nem a Uplayen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni a DVD tasakjára nyomtatott kódsort, az eredmény pedig egy Uplay-kód lesz, amit már beválthattok a Ubisoft áruházában.

A DVD-tasakon található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

pcguru1506coversq.jpg

A JÚNIUSI PC GURUT JÚNIUS 11-TŐL KERESSÉTEK AZ ÚJSÁGOSOKNÁL!