A PC Guru Show és a PC Guru Ubisoft különszám már közismert tények, most viszont újabb meglepetéssel szolgálunk: ha elő szeretnétek fizetni a PC Gurura, immár a különszámmal egybekötve is megtehetitek ezt, mely újság a PC Guru Show-ra is belépésre jogosít. A PC Guru Ubisoft különszám egy 52 oldalas kiadvány, ami a francia játékkiadó 2014-2015-ös felhozatalára fókuszál, és egy teljes játékot is mellékelünk hozzá, amiről csak később fogjuk lerántani a leplet.

Fontos azonban tudni, hogy

  • azok az előfizetők, akiktől a befizetett összeg október 27-ig megérkezik hozzánk, megjelenéskor megkapják a különszámot.
  • akik október 27. és november 3. között fizetik be az összeget, a novemberi PC Guru magazinnal együtt kapják meg a Ubisoft különszámot. Így még a PC Guru Show-ra is eljöhetnek az újsággal.
  • november 3. után érkező befizetés esetén a soron következő PC Guru magazinnal együtt kapják meg a Ubisoft különszámot.

Magyarán, ha az előfizetéssel együtt megkapott különszámmal szeretnétek eljönni a PC Guru Show-ra, akkor minél hamarabb érdemes megejteni az előfizetést, amit nemcsak fél- és éves konstrukcióban tehettek meg, de akár negyedéves vagy egyhavi csomagban is. És ami az árakat illeti…

PC Guru előfizetés különszámmal

  • Egyhavi előfizetés (1 lapszám + különszám): 3.490 forint
  • Negyedéves előfizetés (3 lapszám + különszám): 7490 forint
  • Féléves előfizetés (6 lapszám + különszám): 11.990 forint
  • Éves előfizetés (12 lapszám + különszám): 18.990 forint

Az egyhavi és negyedéves előfizetések esetében e-számlát állítunk ki a befizetésről. Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy régi előfizetőink számára ezúttal is kedvezményt biztosítunk. Ha kérdésed vagy, irány az előfizetés tudástár, ha pedig a játék érdekel, IRÁNY AZ ELŐFIZETÉS!

PC Guru Ubisoft különszám