A hivatalos bejelentést megelőzően több pletyka, illetve szivárgás is volt azzal kapcsolatban, hogy személyi számítógépekre is meg fog jelenni a legfrissebb Mortal Kombat. Egy ideje tehát már a levegőben lógott a dolog, de teljes biztonsággal nem jelenthettük ki a nagy hírt, bármennyire is biztosnak tűnt a dolog -- a feltételes módot azonban mától elfelejthetjük, s elkezdhetjük számolni a napokat az átirat megjelenéséig.

A kiadói teendőket ellátó Warner Bros. Interactive Entertainment épp most jelentette be immáron formálisan is a régóta várt PC-s verziót, melyből nagy örömünkre nem spórolták ki a matériát. A High Voltage Software műhelyében készülő program az elérhető legteljesebb, vagyis a Komplete Edition konvertálása, mely tartalmazza a konzolokra megjelent valamennyi letölthető tartalmat, ebbe beleértve az extra harcosokat (Skarlet, Kenshi, Rain, Freddy Krueger), a 15 klasszikus szerelést, illetve Scorpion, Sub-Zero, és Reptile eredeti kivégzőmozdulatát.

Az átirat természetesen a játékmódok tekintetében is teljes értékű lesz, tehát a történet mellett a Tag Team, a Challenge Tower, az online King of the Hill, illetve a klasszikus egy az egy elleni küzdelmek is elérhetők lesznek, ráadásul a hivatalos Mortal Kombat Tournament Edition Fight Stickkel, gamepaddal, és várhatóan billentyűzettel is kezelhetjük a harcosainkat.

A PC-s Mortal Kombat Komplete Edition digitális letöltés formájában július 3-án jelenik meg, de aki szeretné a két keze közt tartani a játékot, az augusztus 2-től egy dobozos verziót is beszerezhet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Mortal Kombat Komplete Edition -- Megjelenés: 2013. június 3. (PC) -- Gépigény: nem ismert