• Ma jelenik meg a Pixel Heroes: Byte & Magic
  • Szerepjáték/roguelike hibrid
  • Retró köntös
  • Kemény játékmenet vár a világ megmentése felé vezető úton

Mától kapható a The Bitfather játéka, a Pixel Heroes: Byte & Magic, mely humoros körítéssel egyesíti a szerepjátékok és a brutális roguelike címek legjobb elemeit, egy olyan kaland keretében, amiben természetesen nem mást, mint a világot kell megmentenünk egy szektától, a The Sons of Dawntól, akik egy ősi istent akarnak a világra szabadítani.

A három hőst számláló csapatunkkal nekivágunk hát a gonosz terv megakadályozásának, az utunk azonban cseppet sem lesz nehézségektől mentes. A Pixel Heroes: Byte & Magic roguelike elemei miatt folyamatosan támadás alatt leszünk, ha pedig az egyik szereplőnk meghal, akkor őt örökre elveszítettük -- szerencsére 30 kaszt közül válogathatunk utánpótlást, fegyverekből pedig még nagyobb a választék, ezek ugyanis procedurálisan jönnek létre.

A játék három, egymástól eltérő sztorit és endbosst kínál, és összesen 13 misztikus dungeon látogatható meg, persze mind egy-egy szívós főellenféllel vár. Nehéz lesz tehát a program, de a viszontagságokat enyhítik a humoros NPC-k és őrültségeik, ráadásuk nekik is vannak saját, megoldásra váró feladataik, amiket teljesíthetünk helyettük.

Ha mindez felkeltette a figyelmedet, ne hagy ki, de legalább nézd meg a kedvcsináló videót!