• Jövő hét pénteken jelenik meg a Prey
  • Biztosan kap még kiegészítő tartalmakat

Raphael Colantonio, a Prey kreatív direktora a New Yorkban rendezett bemutató eseményen elmondta, hogy egyszerre több mindenen is dolgoznak a játékkal kapcsolatban. Bár konkrét tervek jelenleg nincsenek, hogy milyen irányba bővítik Morgan Yu kalandját, további tartalmakra mindenképpen számíthatunk a megjelenés után.

A játékkal kapcsolatban még annyit tett hozzá, hogy egész egyszerűen képtelenség lesz minden képességre szert tenni egyetlen végigjátszás során, részben azért, mert a történet több ponton választás elé állít majd minket. Ezt úgy kell érteni, hogy egy adott szituációban két- vagy többféleképpen is dönthetünk, melynek végén más-más jutalmat vagy képességet kapunk és utólag nem másíthatjuk meg a történések kimenetelét.

Most már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a május 5-én megjelenő játék rajtja valóban olyan sima lesz, mint ahogy azt az Arkane megígérte, vagy a Dishonored 2 rögös útjára jut. Akárhogyan is, alig várjuk, hogy tehessünk egy űrsétát a Talos-1 állomás körül, természetesen banán formájában, hogy elmondhassuk: „kis lépés ez egy banánnak, de nagy lépés a déligyümölcsöknek”. Tudom, rossz volt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!