Mint ismert, a Sligthly Mad Studios egy olyan platformnak tekinti a Project CARS-t, amelyet folyamatos frissítésekkel és expanziókkal bővítenek. S noha e téren a második rész bejelentése kissé elbizonytalanított minket, a friss Audi Ruapuna Park Track Expansion azért enyhít valamit ezen.

A DLC a fent vázolt On-Demand program része, amely eddig elsősorban a gépparkot bővítette, ám most egy friss versenypályán is kipróbálhatjuk magunkat. Az új-zélandi Christchurchtől 13 kilométerre nyugatra található Ruapuna Park International Raceway (avagy hivatalos nevén Mike Pero Motorsport Park) 3,3 kilométeres aszfaltcsíkja öt etapot foglal magába, és olyan versenyeknek ad otthont, mint a Lady Wigram Trophy vagy az évenként megrendezett New Zealand V8s túraautó-bajnokság, izgalmas vonalvezetése (amelyen az óramutató járásával ellentétesen kell körözni), hosszú célegyenese és sok, gyors kanyarja pedig embert és gépet is próbára tesz. Mindez mellé szinte már csak ráadás az Audi versenyistállójának pár kiváló paripája: az Audi R18 e-tron Quattro, a hatszoros American Le Mans Series győztes Audi R8 LMP900 és az 1989 Audi 90 IMSA GTO.

A Project CARS: Audi Ruapuna Park Track Expansion megvásárolható a Steamen, 5,49 eurós áron.  

Az On-Demand program szerencsére ingyenes tartalmakat is kínál, havonta kapunk például egy bónuszgépet, és nincs ez másként most sem, ráadásul az e havi gép tökéletesen passzol a DLC-hez, hiszen a méltán népszerű Audi A1 Quattro volánja mögé pattanhatunk be. Nos és elérhető a második Community Liveries csomag is, amely a közösség által készített matricákat tartalmazza, ezúttal a Ford Escort Mk 1-et diszíthetjük fel, illetve hat valós DTM „ruhát” is is kaptunk a Mercedes 190E 2.5-16 Evolution2 mellé.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!