Új év, új hónap, és meg is érkezett menetrendszerűen a PS Plus januári kínálatának beharangozója. A hónap sztárja valószínűleg az inFAMOUS: Second Son történetét tovább szövő kiegészítő, az adatlapon is látható inFAMOUS: First Light lesz. Abigail 'Fetch' Walker természetfeletti képességei PS4-en bontakoznak ki.

Ha már természetfeletti, a PS Plus kínálatába bekerült a Prototype 2 Playstation 3-ra, amelyben az első rész főszereplője ellen bosszúhadjáratot indító, szintén fertőzött, ezáltal szuperképességekkel bíró James Hellen őrmestert alakíthatjuk – és nullázhatjuk le New York lakosságát.

Akik a zúzás helyett inkább az eszüket szeretik használni, annak a hátborzongató űrállomáson játszódó, PS4-en, Playstation 3-on és PS Vitán egyaránt elérhető The Swappert ajánljuk, amelyben saját instant klónjainkkal kell a logikai feladványokat megoldanunk – és nem egyszer szegény klónokat feláldoznunk. Béke klónjaira.

A nosztalgiázók számára két játékot is ajánl a PS Plus. Az egyikkel icipici gyerekkorunkat idézhetjük fel, hiszen a Playstation 3-on elérhető DuckTales Remastered főszereplője a jó öreg, nem kissé pénzsóvár Dagobert bácsi. (Másnak is beugrik az emlék, amikor Antall József halálakor elmaradt a Kacsamesék?) Sokan valószínűleg szintén gyerekkorukat idézik majd fel a Duke Nukem 3D: Megaton Edition című klasszikus FPS-sel, amelyhez szintén Playstation 3-on férhetünk hozzá, illetve ez elérhető PS Vitáról is. „Shake it, baby!”

És a végére egy aranyos platformjáték, a Whoa Dave!, amely egyelőre csak PS Vitára került ki, de a Sony ígérete szerint a jövőben PS4-re is elérhetővé teszik.