A Rise of the Tomb Raider az egyik olyan cím, ami szerepel azon a méretes (vagy inkább méteres) listán, ami azoknak a játékoknak nevét tartalmazza, amik már a PlayStation 4 Pro kiadásakor kihasználják a konzol új erősségeit. Mivel attól függően jutunk különböző látványjavító előnyökhöz, hogy (jobb esetben HDR-t is támogató) 4K-s vagy Full HD TV-t kötünk a konzolra, ezért különböző opciók állnak rendelkezésünkre az általunk kívánt élmény eléréséhez.

Mindegyik lehetőséggel jobb élményben lehet részünk, mint egy hagyományos PlayStation 4-en játszva. A 4K módot UHD TV-k esetén használhatjuk, így az 1080p-nél magasabb felbontás 4K-ra skálázása miatt eleve szebb képet kapunk, mint egy Full HD kijelző esetén. Viszont a megszokott Full HD TV-k tulajdonosai is örülhetnek; bár a 4K felbontást és a HDR-t nem élvezhetik, de az alacsonyabb felbontásból fakadóan, több erőforrás marad meg, amit igénytől függően vagy arra használhatnak, hogy a játék általános részletessége szebb legyen, vagy pedig arra, hogy a játék stabilabban, magasabb képkockaszám mellett fusson.

Ebben a videóban még több részletet tudhattok meg ezekről az opciókról, továbbá a látvány fokozására szolgáló extra elemeket is részletesebben megismerhetitek.