Az első pár tűzoltó jellegű foltozáson már túl vagyunk, de azért még mindig van miért húznia a száját a rajongóknak. Szerencsére az Ubisoft nem ma kezdte a szakmát, érzik ők is, hogy kicsit beleköptek a müzlibe, így aztán jövő hónapban egy ingyenes, direkt a közösségnek címzet Fan Pack nevű cuccal jelentkeznek, amely tulajdonképpen egy plusz tartalmakkal megspékelt kövér patch. Íme a tartalom:

Új rangok
Újabb 99 Elite rangot kapunk. Akik elérték ezt a minősítést, láthatták, hogy az XP-jük tovább nőtt; nos, amint felrakjuk a csomagot, ezek a pontok automatikusan átkonvertálódnak rangokká, tehát lehet, hogy több fokot is előrelépünk a szamárlétrán.

Új A.C.E.S
Mindhárom kategória (Marksman, CQB, Assault) kap összesen 100 új A.C.E.S.-t, és ha ezekben átléped a 20. szintet, minden szint után 5000 XP a jutalom. Ugyanúgy, mint a rangoknál, ha ezen már túljutottál, a pakk itt is automatikusan felemel arra a szintre, amit az eddigi meló alapján megérdemelsz. (Azaz például ha valaki Marksman 25-re elég A.C.E.S. pontot gyűjtött, a telepítés után fellép erre a szintre, és kap 25 ezer XP-t).

Gránátkijelző
Ha egy repesz- vagy gyújtógránát hatósugarába kerülünk, megjelenik egy kijelző, mely arról is tájékoztat, melyik irányból várhatjuk a szeretetcsomagot; ráadásul ez az elem egyszerre több robbanószerről is képes tájékoztatni.

Fegyver- és felszerelés kiegyensúlyozás
Ebből kapunk bőven, íme pár példa:
  • A gyújtógránát robbanási késleltetése nő;
  • A C4 robbanási sebessége jelentősen nő;
  • Nagy távolságra a mesterlövész fegyver sebzése nő;
  • A könnyű gépfegyverek alappontossága nő;
  • Pár támadókarabély, puska és géppisztoly tűzgyorsasága nőtt;
  • A teleszkópok zoomolási sebessége jelentősen nőtt, ráadásul, míg az optika dolgozik, te már lőhetsz is.
Többszemélyes játékmód opciók
  • TDM random respawn: Végre valakinek ez is eszébe jutott... A kiszolgáló beállításainál megjelenik egy Random Respawn ON/OFF kapcsoló, előbbit választva a pálya véletlenszerű pontjain éledünk újjá.
  • Dead Voice Chat: Szintén a kiszolgálón állíthatjuk be, hogy immár akkor is dumálhassunk csapattársainkkal, ha meghaltunk.
  • DM pontszám: A kijelző bal alsó sarkában DM-ben megjelenik a pontszámunk a legjobb ellenfelek csúcspontszámaival együtt, így láthatjuk, mennyit kell még fragelnünk, ha győzni akarunk.
  • Team Leader Spawn: A játékosok alapból a csapatvezető mellett élednek újjá, hacsak nem választják helyette azt, hogy inkább a bázisra kerülnének. 
  • Halottak az előszobában: A lobbyban megjelennek az elesettek is, egy csinos koponyával a nevük mellett.
  • Terrorist Hunt Spawning: A terroristák végre nem az orrunk előtt vagy a hátunk mögött születnek újjá, vagy az éppen megpucolt helyiségben.

High Stakes
A High Stakes minden Versus módban beállítható a kiszolgálón, és igazi kihívást nyújt a profiknak. Íme a kínálata:
  • Limitált HUD: A radar és a fent említett gránátkijelző ki van kapcsolva, a taktikai térképen nem látszik az ellenség.
  • Életerő-rendszer: Az életerő-regeneráció ki van kapcsolva. Ha a bekapott lövések nyomán közel a vég, a képernyőről fokozatosan eltűnnek a színek.
  • Fedezékrendszer: A kamera áthelyezése arra ösztönzi a játékost, hogy taktikusan haladjon előre: csak akkor nézhetünk ki a fedezék mögül, ha kihajolunk.
  • Fegyverek és felszerelések: A célzásrásegítés ki van kapcsolva, ha nem vagy bezoomolva, a fegyverek szórása is nő (a szálkereszt szélesebb, azaz nehezebb a célzás), ami ugye reális dolog, megállva és célozva nagyobb a sebzési pontosság, mint mozgás közben, ez is tehát a taktikus játékra ösztönöz a rohanás helyett (ezt segíti ugye az említett gyorsabb zoom és az e közbeni tüzelési lehetőség). Kevesebb tárunk lesz (1-1 minden kütyühöz, és a fegyverekhez is kevesebb), így aztán még jobban rá leszel kényszerítve az okos előrenyomulásra.
  • Kill Camera, baráti tűz: A Kill Camera ki van kapcsolva, a baráti tűz viszont be. Gondolom, nem kell mondani, hogy ez is a fent leírtakat erősíti.
Plusz pályák
Mindezeken túl, a bónusz bónuszaként kapunk három plusz pályát, amelyek újak, de mégsem... Ugyanis bekerül a Murdertown - Dark és a CQB Training – Dark, melyek megegyeznek a játékban eddig szereplőkkel, ám a fények át lesznek hangolva, így aztán az éjjellátót is be kell üzemelnünk, ami az ismert pályáknak nyilván új hangulatot, atmoszférát ad. És a végére hagytam az igazi csemegét, a krémet a tortára: visszatér sokak kedvenc terepe az első részből: a Calypso Casino, ráadásul változatlan formában, pusztán a textúrákat és a fényeket frissítették fel a srácok. Mindhárom új pálya elérhető lesz az összes Versus módban és a Terrorist Huntban is.

A Fan Pack július elején debütál, PC, PS3 és X360 platformra egyaránt. A fentiekről egyébként egy kis kedvcsináló videó is készült, melyet megtaláltok a letöltések között, illetve alant is megtekinthetitek.