• Resident Evil Zero Remastered bejelentés
  • A jövő év elején jelenik meg a felújított kiadása PC, Xbox One, Xbox 360, PS4 és PS3 platformra
  • Az eredetileg 2002-ben megjelent játék eddig csak Nintendo GameCube és Wii konzolra volt elérhető

Miután a Capcom bejelentette, hogy a HD kiadásokra fognak ráfeküdni, és tudva azt, hogy az eredeti Resident Evil felújított változata több mint egymillió példányban fogyott, csak idő kérdése volt, hogy mikor jön a következő újramelegített játék. Nos, most megkaptuk a választ: a Capcom a Resident Evil Zerót küldi újra a boltokba.

A játék eseményei az első rész történései előtt kezdődnek, és két főszereplő, a S.T.A.R.S Bravo csapatát erősítő Rebecca Chambersszel, illetve a börtönszökött Billy Coennel kalandozunk, új titkokat feltárva a katasztrófa mögött álló cégről. A játékmenet az előd alapjaira építkezik, de újdonság, hogy a két szereplő között bármikor válthatunk, sőt, ha közel vannak egymáshoz, akkor interakcióba is léphetünk azzal, amelyiket éppen a gép irányít.

A Capcom nem árult el részleteket a Resident Evil Zero Remasteredről, de a Dengeki Online-nak hála azért annyit tudunk, hogy valamikor a jövő év elején fog megjelenni a program, mégpedig PC, Xbox One, Xbox 360, PS4 és PS3 platformra. A Resident Evil 0Zero eredetileg 2002-ben jelent meg, és eddig csak Nintendo GameCube és Wii konzolra volt elérhető, így most sokan pótolhatják.

resident-evil-zero-remastered.jpg