Belső nézetes játékmenet, a fejtörők újra előtérbe kerültek, az epikus helyszínek lecserélve egy tanyára – csak pár példa, amiben a Resident Evil 7 elüt az elmúlt évek Resident Evil játékaitól. Ugyanakkor ebben sem mellőzik az akciókat, sok visszautalás van a korábban történtekre, és az ijesztgetéssel sem áll teljesen hadilábon.

Böjti már javában nyúzza ezt a játékot, a PC Guru februári számában pedig el is olvashatjátok átfogó tesztjét. Ugyanakkor a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk egy ilyen fajsúlyos játéknál, ami ennyire belenyúlt a korábbi receptbe és nem titkolt céllal a sorozat megreformálására lett teremtve.

Mi a véleményetek az új, hetedik Resident Evilről? Beváltotta a hozzá fűzött reményeket? Haladhat ezen a nyomvonalon tovább a sorozat? Vagy inkább térjenek vissza a régi, bevált, TPS formulához? Tömören: nektek hogy tetszik a Resident Evil 7?

Neked hogy tetszik a Resident Evil 7: Biohazard?
Elkészült a sorozat korábbi részeihez képest merőben új megközelítésű Resident Evil 7: Biohazard. Neked hogy tetszik az új koncepció?
A szavazáshoz bejelentkezés szükséges!