Eddig úgy tudtuk, hogy a Resident Evil: Revelations 2-ben a második rész és a CODE: Veronica főhősnője, Claire Redfield mellett az első részből ismerős Barry Burton lánya, Moira lesz csak irányítható karakter. Eddig, ugyanis megtörtént a játék korhatár-besorolása, és az ESRB közleménye igen beszédesnek bizonyult:

„Ebben az akció-kalandjátékban a játékosok egy bebörtönzött nő és egy, a lánya után egy szigeten kutató apa bőrébe bújhatnak bele. Pisztolyokkal, gépfegyverekkel, rakétavetőkkel, sörétes puskákkal és késekkel zombikat és mutánsokat ölhetnek. A harcok alatt fájdalmas sikolyok hallhatóak, valósághű tűzharcokat élhetünk át, és nagy mennyiségben fröcsög a vér. Egy maroknyi ellenfelet látható belső szervekkel ábrázoltak, míg egynél lassított felvételben nézhetjük végig, amint levágják a kezét. Egy másik jelenetben egy emberi szereplő pisztollyal fejbe lövi magát, megannyi vért fröcskölve szét. A „f**z” és „sz*r” szavak elhangzanak a beszélgetések folyamán.”

Szóval, egy „bebörtönzött nő és egy, a lánya után egy szigeten kutató apa” lesznek a főszereplők. Utóbbi a leírtak alapján nem lehet más, mint az említett Barry, akit utoljára a Resident Evil 3: Nemesis végén láthattunk. Az persze nem világos, hogy ki lehet a „bebörtönzött nő”, egyaránt lehet Claire és Moira, de akár egy negyedik karakter is, aki majd valahogy Barryhez csapódik. Ez egyáltalán nem lenne meglepő, hiszen az első Revelationsban is több játszható karakter volt. De azért mérget még senki ne vegyen rá, mivel a Capcom egyelőre nem erősítette meg a hírt.

A Resident Evil: Revelations 2 amúgy M, azaz felnőtt besorolást kapott a vér, az erőszakosság és a durva nyelvezet miatt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!