• Érkezik a Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition, PS4-re
  • A Piranha Bytes fejlesztett a játékon
  • Megjelenés: 2015. augusztus 21.

Amíg a Risen első része egy egészen jó játék volt, a Risen 2: Dark Waters és a Risen 3: Titan Lords közel sem sikerült olyan jól, Chocho szépen le is húzta tesztjében. Éppen ezért meglepő, hogy a Deep Silver bejelentette a Risen 3: Titan Lords Enhanced Editiont, mely kizárólag PS4-re jelenik meg, augusztus végén.

Hogy mit hoz az Enhanced Edition? Nos, a ma megszokott trendnek megfelelően tartalmazni fogja az eddig megjelent frissítéseket és DLC-ket, sőt a Deep Silver azt ígéri, hogy grafikája olyan lesz, mintha a PC-s verziót Ultra fokozaton játszanánk. Fejlettebb bevilágítással, jobb árnyékokkal és textúrákkal rendelkezik a program, a marketing szerint „a Titan Lords grafikája PS4-en több területen messze lehagyja a PC-s változatot.” A játék 1080p-ben, 30 fps-sel fog futni, és lehetőség lesz a Remote Play-re, Share Play-re, illetve a PS4 többi funkciója is támogatott.

A Risen 3: Titan Lords Enhanced Editiont 40 dolláros áron, digitális úton lehet majd megvásárolni. A kérdés, hogy megéri-e.

risen-3-titan-lords-enhanced-edition.jpg