Már a mutátorok bemutatásakor meglebegtette előttünk a Psyonix csapata, hogy jégkorongozhatunk majd, most pedig pontos dátumot is adtak ennek: december 14-e a nagy nap, amik a gyepet jégpáncél fedi, a lasztit pedig jégkorong cseréli. A Snow Day névre keresztelt mód a Mutator Mashup playlist helyére érkezik, és teljesen ingyenes lesz, sőt, új, szintén ingyenes tárgyak is jönnek.

Akárcsak halloween során, most is tematikus kiegészítőket kapunk. Lesz egy Xmas „lángcsóva”, négy sapka (Blitzen, Christmas Tree, Sad Sapling, Santa) és két antenna (Candy Cane, Holiday Gift). Mindegyiket egyszerű játékkal szerezhetjük meg, bár az, hogy pont az egyik hullik az ölünkbe, annak kisebb az esélye, mint egy normál tárgy esetében. A karácsonyi dekorációk január 4-ig lesznek jelen, így ha addig nem szerzed meg valamelyiket, akkor örökre eltűnnek, de ha sikerült megkaparintani, akkor veled maradnak a karácsonyi esemény után is.

rocket-league-snow-day.jpg

Decemberben továbbá megjelenik a Chaos Run DLC. Ez már egy fizetős csomag, a 4 dollárunkért cserébe pedig két új kocsit (Ripper, Grog), 12 festést, két új festéktípust (Camo, Sun-Damaged), két új keréktípust (Ripper, Grog), két új lángcsóvát (Sandstorm, Nuts, Bolts), három új sapkát (Boombox, Cow Skull, Mohawk), három új antennát (Bomb Pole, Radioactive, Retro Ball – Wasteland) és öt új achievementet kapunk. Egy új, posztapokaliptikus pálya is érkezik, ez a Wasteland, de ezt mindenki megkapja ingyen.