Ezen a héten újabb fegyverekkel és testreszabhatósági opciókkal bővült a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Az Activision blogja szerint nem is kevés újdonság vár ránk, egész pontosan 170 új elemet kapunk eme régi játék felújított változatához. Természetesen a legérdekesebbek a fegyverek.

Ezek közül kettő közelharci célszerszám, de az egyik kicsit fura egy olyan programban, aminek a címe Modern Warfare, azaz modern hadviselés. A Hatchetman katonai balta oké, de a Gladiator néven futó gladius (a római légionáriusok és gladiátorok által forgatott, kétélű kard) meglehetősen szokatlan eszköz egy modernkori SAS katonánál vagy az Egyesül Államok tengerészgyalogosánál.

Három új lőfegyvert is kapunk, és ezek azért már nem olyan extrémek, mint az ókori kard. Az automata, 12 tölténnyel megtölthető Kamchatka-12 egy orosz shotgun. Az Európából érkező XM-LAR 30 darab 7.62x51mm NATO lőszert eregető célszerszám, míg a .44 Magnumon nincs mit magyarázni, elég csak feleleveníteni Harry Callahan idevonatkozó nagymonológját. Tudjátok, azt az „ötöt lőttem vagy hatot?” kezdetűt.

Az Xbox One-on 8,8 GB-ot, PS4-en pedig 1,85 GB-ot nyomó patch továbbá tartalmaz még 39 Weapon Camo Setet, 31 Calling Card Setet, 39 Emblem Setet és 39 Reticle Setet, tovább négy fegyvertartozékot. És persze rengeteg javítást, főleg bugfixek formájában. Az 1.08-as verziószámú patch már letölthető minden platformra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!