• Ruiner bejelentés
  • Izometrikus akciójáték
  • Cyberpunk körítés
  • Ruiner megjelenés: 2016
  • PC, Mac, Linux

A Devolver Digital bejelentette a legújabb üdvöskéjét, a Reikon Games berkeiben készülő Ruinert. Ez egy izometrikus nézetű, cyberpunk lövölde lesz egy futurisztikus, és velejéig romlott világban. A program idén jelenik meg PC-re, illetve Macintosh és Linux operációs rendszerre.

A történet szerint 2091-et írunk, főszereplőnket irányítva pedig szembeszállunk a korrupt rendszerrel, amelynek élén a HEAVEN nevezetű vállalat áll, amely virtuális valósággal kapcsolata össze az emberek sokaságát.

A pusztító hadjáratunkat persze nem csak úgy passzióból kezdjük, jó okunk van, a testvérünket ugyanis elrabolták, így most rajtunk áll, hogy kiszabadítsuk -- utunk során mindenféle augmentációk és érdekes fegyverek segítenek majd, valamint egy titokzatos hacker, aki utasításokat duruzsol a fülünkbe.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Érdemes még szót ejteni magáról a Reikon Gamesről is, ugyanis egy egészen jó kis társság állt össze. A 2014-ben, Lengyelországban alapított stúdióban The Witcher sorozat, a  Dead Island, a Dying Light, a This War of Mine, az Anomaly, a Shadow Warrior, a Sniper, a Hard Reset és a Cyberpunk 2077 egykori fejlesztői tömörültek, úgyhogy bizakodóak lehetünk.