A fejlesztők a 2013-as Kickstarter kampányban az 1 millió dolláros célnél határozták meg, hogy elkészítik a multiplayer módot, azonban ezt az összeget nem sikerült összeszedni. Ennek ellenére a 5 Live Studios úgy döntött, hogy hozzáadja a programhoz ezt a komponenst, az utóbbi időben ezen dolgoztak gőzerővel. A kemény munkának most lett meg az eredménye, ugyanis a ko-op multiplayert már lehet bétatesztelni. Akik elindítják a játékot, választhatnak a szóló mód és a multi lehetősége között.

"Egy ideig komoly gondokkal küzködtünk. Előfordultak lecsatlakozások, illetve olyan hibát is tapasztaltunk, amikor a csatlakozott játékosoknál megállt minden, míg a hosztnál minden rendben volt. Majdnem biztosak vagyunk abban, hogy sikerült ezt a bugot kiirtani, de tudassátok velünk, ha ilyen előfordul nálatok." -- írta a stúdió.

A 5 Live jelenleg azzal is küzd, hogy a játékosok nem látják a más régiókban indított játékokat, illetve azokhoz egyelőre nem tudnak csatlakozni. Ez a probléma a Unity hálózati rendszere miatt lépett fel, ugyanis az adatok továbbítására szolgáló szerverek szétszórva helyezkednek a világon. Ugyanakkor, tengerentúli barátok/ismerősök meg tudják talákni egymást a Steam barátlistáját használva. A Unity már tud a gondról és a fejlesztőkkel együtt dolgoznak a mielőbbi megoldáson.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!