• Hihetetlenül menő Xbox One X-t terveztek a Shadow of the Tomb Raider alapján
  • A Microsoft és a Square Enix közös produkcióján ősi faragások és indák is találhatók
  • Jelenleg aukción értékesítik, a befolyt összes jótékony célra megy
  • Az aukció itt megtalálható

A Nemzetközi Kutya Nap alkalmából összefogott a Microsoft és a Square Enix, és elkészítettek a Shadow of the Tomb Raider alapján egy 1 TB-os egyedi Xbox One X-t, mely valami hihetetlenül menőn néz ki. Tekintve, hogy a játék maga egy dzsungelben játszódik, természetesen a konzolról sem maradhattak le a kőfaragások, vagy épp a liánok, ahogy azt a csatolt képen is láthatjátok. A konzolhoz természetesen jár egy digitális verzió magából a játékból is, melynek alapján megalkották.

Az egyedi Xbox One X-t sajnos nem lehet a boltokban megvenni, helyette licitálni kell rá, azonban nem árt, ha készek vagyunk mélyen a zsebünkbe nyúlni, hiszen már most bőven 1,5 millió forint felett járnak a licitek, és még hat nap hátravan az aukcióból. Akármennyiért is kel el azonban a konzol, a két vállalat abból semmit sem fog látni, hiszen a bevételt az utolsó centig a Best Friends Animal Societynek ajánlották fel, akik az amerikai menhelyeken rekedt kutyákat és macskákat igyekeznek megmenteni.

Az egyedi Xbox azonban nem az egyetlen dolog, amivel a két cég készült: további három konzolcsomagra is licitálhatunk, melyek mind egy-egy Xbox One X-t rejtenek, amiket a Lara Croftot játszó Camilla Luddington dedikált. Ezekhez a csomagokhoz természetesen szintén jár a Shadow of the Tomb Raider digitális verziója, a bevétel pedig itt is ugyanannak a szervezetnek lett felajánlva.

shadow-of-the-tomb-raider-xbox-one-special-01.jpg