A Bethesda E3 2016-os konferenciáján bejelentett Skyrim Special Edition támogatni fogja a meglevő Skyrim modokat, erősítette meg Pete Hines, a Bethesda PR-ért és marketingért felelős alelnöke.

Ugyanis a konferencia után nem sokkal a Twitteren, Hines azt felelte egy ebben a témakörben feltett kérdésre, hogy „lényegében igen,” működni fognak a modok. Bár ez nem tűnik annyira beton biztos válasznak, de szerintem arra akart utalni az alelnök, hogy a moddereknek talán még dolgozni kell majd utólag azon, hogy minden eddig kedvenc modunk flottul működjön. Persze ez csak a saját feltevésem, és lehet, hogy mindent tökéletesen úgy programoznak le előre, hogy a mod készítőknek szinte semmi dolga ne legyen. Teljesen ilyennek ismertük meg a Bethesdát az évek során, ugye? (Nem).

Mindegy, a lényeg, hogy az Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition október 28-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on, és PS4-en, valamint mint kiderült így, vagy úgy, de korábbi modjainkat is élvezhetjük majd rajta. Továbbá a szemfüles játékosok akár ingyen is megszerezhetik a megjelenés napján ezt a grafikailag felturbózott kiadást.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!